Thursday, February 25, 2010

buntu....

macam mana boleh terlupa aku ada blog sebenarnya.. waaa.... sangat banyak nak update nih..

ok... jom start dengan perkara2 yang besar berlaku tahun 2009.. (ala2 recap lah pulek... cit)


14/2/2009 - aku bertunang dgn encik tunang.. buat kecik2 jer.. aku ajer yang over masa tu..






masa ni lah sedara2 aku kata mata aku tu dah macam naga tahun baru cina mintak angpau... mak ai.. bukan main panjang lagi.. meh close up sikit




dah nampak????hehehe... yang sebelah tu adik bongsu perempuan aku yang suka interframe..


2/5/2009 - MY BIG DAY... nikah n bersanding hari ni. Dua2 ceremony kat rumah Sg Choh :)








Mr Hubby tengah berdebar2..



Muka aku yang serius.. jgn tak tau sebelum keluar tu aku dah lompat2 dulu dalam bilik bagi hilang gemuruh.. Buruk laku betul kan.. nasib baik mak andam dgn jiran sebelah rumah ajer yang nampak..







Mr Hubby kena 'ceramah' dulu dgn tuan kadi







wa.... masa ni tuan kadi kata kat Mr Hubby, 'cuba tengok, betul ke tak nurul ain tu'.. cit.. malu siottt!!



but finally, hooreyyyyy.. selamat dah aku jadik isteri orang...




12/7/2009 - aku g umrah dengan mak abah, pakcik makcik, cousin & cousin's husband... Mr Hubby tak g.. sian kan?? baru kawen dah kena tinggal.. hehehe





anak abah hokey...



inilah barisan kita....




my brother masa hantar ke airport... masa ni tengah hangat influenza H1N1



minah interframe ni mst ada....




and lastly but not least, dengan Mr Hubby kat airport.. kena berkepit dulu, jalan2 keliling airport dulu.. baru boleh berangkat...kena tinggal 2 minggu tu.. my first time


in between that, there are so many 'not so good' memories happened in 2009, but I refused to remember... sob..sob...

Ada lagi cerita lepas ni kay....