Wednesday, March 17, 2010

mana peri kemanusiaan

Kalau tengok kat tv sekarang mesti ada ajer cerita2 pasal buang bayi ni. Sensetap betul aku dengar, macam senang ajer dorang ni mengandung, macam senang ajer dorang ni bersalin.. Tup.. tup.. sampai hati dorang buang anak tu.. Padahal orang yang nak sangat anak ni, kalau di bagi kat deme, aku rasa harus sujud syukur dalam anak....


kan ke sangat comel baby nih...



Ok, cerita pasal bersalin ni, by right aku tengah tunggu hari jer..Minggu ni last week kerja sementelahnya (ewah) doktor dengan baiknya tanpa di minta2 nak bagi cuti minggu depan.. selamat cuti aku.. At the moment, aku ni dikira 50-50 bersalin normal atau ceaser sebab uri anak ke bawah sikit... Harap2 dah nak bersalin kang eloklah hendaknya, takut jugak nak ceaser tu... Sama takut jumpa dentist.


Ok.. nanti sambung lagi.



No comments:

Post a Comment