Friday, March 19, 2010

mau cuti!!!

Secara tak officialnya, hari ni patutnya last day kerja (walaupun surat MC dari doktor PCM tak dapat lagi).. i don't care...nak jugak cuti mggu depan.. Doktornya baik mengoffer MC, kita pun dengan baiknya mintak lah banyak sikit.. haloba kan????
Hari ni kerja pun cam tak kerja sebab dah menghandover semua kat bos. Pun mood nak kerja dah takda.. Orang duk tanya,
"ko tak meletup lagi?"
maknanya dah memang patut cuti lah kan...
So motip sebenar ialah nak wish kawan2 seofis SELAMAT BERKERJA... wawawawa..
korang kerja, aku coti!!!!!!!



No comments:

Post a Comment