Wednesday, August 18, 2010

Anak dara papa



Tadaaaaaaaaa........


Setelah berminggu2 entry tanpa gambar, minggu ni mana boleh jadikk, mesti ada gambar punya.. and as usual, gambar ni di capture oleh papanya Alya.. maklum anak kesayangan dia... elehhhh!!!


Alya sekarang bukan main mengada lagi dgn papa dia. Papa tegur sikit dah senyum.. kalau mama dia tegur siap pandang2 tempat lain lagi... Hohohoho.. dengki tauuuuu


Hari Jumaat lepas mak datang rumah nak tengok anak dara ni masa Mr Hubby g semayang Jumaat. Pulak tu Mr Hubby boleh bagi ceramah ringkas kat anak dara dia n britau nak g sembahyang.. Lepas anak dara nampak papa dia dah siap, dia bantai menangis tak hengat punya... macam tau2 jer apa papa dia cakap.. mak kata sampai sejam lah budak tu menangis.. End up aku ambik time off susah ati punya pasal anak menangis. Elok papa dia balik, siap gelak2 lagi.. Sakit ajer ati tau!!!!


Takper lah ni baru kau sorang Alya oiii.. Kalau ada adik lain kang tau lah nasib ko nanti.....

No comments:

Post a Comment