Thursday, September 23, 2010

Perangai Bermusim

Eeeeiiii.. Berangin betul badan dengan sorang so called 'kawan' yang disahkan mengandung baru2 ni. Tiba2 pulak taknak bertegur sapa ngan aku yang tak buat salah kat dia.. Tetiba nak muncung (aku memang ada rasa nak tarik muncung dia biar sampai sedepa, ha!! baru puas ati aku..)


Tak paham betul lah, aku pun pernah mengandung jugak, takda la mood swing macam tu.. Nak bersalin pun nak buat perangai tak senonoh cam tu... Eeeeiiii.. Aku tak doakan yang bukan2 kat ko pun dah cukup baik laaaaaaa!!!!!


Tak mo kawan sudah!!!!

Aku tak rogi pong!!!!!!!!!



End....

Wednesday, September 22, 2010

Raya!! Raya!!

Quick update on Hari Raya
It's me!!!!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-





on my very first day raya.....
and my beloved parents..
taraaaaa.....






SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
&
MAAF ZAHIR & BATIN