Friday, October 29, 2010

Dengar la lagi.. dan lagi.. dan lagi...

Tak habis2 la nak promote pasal PB ni yer..

Dah muak????


Pedulikkk!!!

Ok, mggu depan cerita yang best2 sikit k. Hari ni dengar la lagi cerita pasal produk ni



Corset PB ni ada 3.. ada long bra, waist nipper & girdle


Kalau ikutkan tiga2 benda nie boleh jadik harga lain2 kalau beli asing2. Boleh beli asing, boleh beli satu set.... tak kisah..

So harga satu set adalah RM2400 (kecil) dan RM2600 (besar)
Camne nak tau korang kat kategori mana? ha, nanti ain cerita camner nak ukur badan


Yang bestnya, sekarang nie kita ada harga rebate. Jadinye, amat berbaloi2 kalau beli PB sekarang sebab harga memang syiok..


Promotion price is RM2175 (kecik) and RM2375 (besar). Ada rebate pulak RM 225. Haikh, tak nak ker???? Pastu dengan baik hati nya ain akan bagi pencuci dia sekali (free tau yang ni).


Meh cerita sekali lagi pasal bayar membayar ni....
  • Lumpsum

  • Credit card - nanti kita akan fax/poskan form untuk ko isi. Kalau ko guna ambank, ocbc, hongleong card. 0% installment plan

  • Menggunakan rhb easy installment plan - Yang nie ko kena pergi counter rnb yang color pink tu. Bagi ic and cakap nak buat loan 2k, nak berapa lama bayar terpulang. Pastu dia akan proses time tu jugak. After 15 to 30min dah dapat duit. Tak perlu ada apa2 documentation, cuma perlu ic. Lepas tu bayar cash kat kami, dan ko bayar bulan2 kat rhb.
  • Cash installment pun boleh, tapi ko tak dapat harga promotion and rebate la. Buat installment dengan harga yang asal RM2400 and RM2600, begitu. Min - RM200 everymonth.

ok.. dah jelas kan... aik, tak jelas lagi??? ko ain @ 012 3320725 atau email nurulainnozirin@yahoo.com.my

dalam facebook pun macam2 ada ...













Ohhhh.. kelu sekejap...........


Thursday, October 28, 2010

Buah hati Pengarang jantung

Alya sejak-sejak laju mengensot ni, asik nak lalu bawak meja jer.. Macam thrill giler la kot kalau duk situ... pandai pulak tundukkan kepala masa bawah palang.....





seronok sangat le tu.......





Yeay!!! dah berjaya mama.....







Penat mengutip anak dari bawah meja ni sebenarnya :)

Money!! Money!! - On the way babeh

Jeng!! Jeng!! Jeng!!!



Macam suspen giler tajuk



Hanya dengan Premium Beautiful........


nak tak buat side income tak???
starts from RM4500....!!!
banyak kan...??macam2 boleh beli....:-)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
starts with RM30 only...!!!!
.
.
.
.
.
.
.
nak tau lebih lanjut.. call me 012 3320725

Wednesday, October 27, 2010

Iklan sikit.... Meh tolong sama2

LAMAN ASNAF PERMATA HATIKU (LIMPAH) adalah pusat kebajikan dan penempatan yang menaungi golongan yang layak menerima zakat (asnaf), fakir-miskin, anak-anak yatim, ibu tunggal, orang kurang upaya (OKU) dan warga emas.

LIMPAH memulakan operasinya pada Disember 2005 dengan menyewa sebuah rumah di Bukit Beruntung, Rawang, Selangor dengan menempatkan 10 orang kanak-kanak pada waktu itu dari sekitar Selangor.

Berkat kesungguhan dalam memperjuangkan nasib golongan asnaf ini, LIMPAH kini sedang menanggung 70 orang pelajar yang tergolong dalam kategori ini. Mereka di tempatkan beberapa buah bangunan yang digunakan sebagai asrama dan sekolah. Anak-anak ini dididik dan diajar agar menjadi insan yang kenal diri dan Penciptanya, berperibadi mulia serta mampu memajukan diri, dan akhirnya akan memberi manafaat kepada orang lain di suatu masa nanti.

Untuk melengkapkan sistem tarbiah, bermula Mei 2009, LIMPAH telah diamanahkan untuk mengambil alih Sekolah Maahad Tahfiz Aiqan bertempat di Bandar Baru Nilai, Negeri Sembilan yang menampung pelajar seramai 55 orang yang terdiri daripada golongan miskin dan anak yatim.

Oleh itu, dengan tanggungan yang bertambah dan kapasiti yang terhad, LIMPAH sangat mengalu-alukan sumbangan yang berterusan dari orang ramai untuk menjayakan hasrat ini. Sumbangan-sumbangan berbentuk barangan keperluan rumah dan sekolah, pakaian, makanan dan wang akan terus dimanafaatkan oleh golongan yang layak menerima ini tanpa melalui kerenah birokrasi yang menyulitkan.

Sabda Rasulullah SAW: “Hendaklah setiap dari kamu memelihara wajahnya dari api Neraka walaupun dengan (bersedeqah) dengan sebiji kurma”.

Marilah kita membela orang lain, mudah-mudahan Tuhan akan membela diri kita.


BENTUK-BENTUK SUMBANGAN YANG BOLEH DIHULURKAN:


1) Wang tunai: dengan masukkan terus ke akaun Maybank Berhad atas nama;

LAMAN ASNAF PERMATA HATIKU (no akaun MBB: 5120-1701-4255)

2) Zakat: zakat wang simpanan/zakat harta/zakat perniagaan/zakat emas dan sebagainya.

3) Bayaran Fidyah: mengganti bagi mereka yang tidak berupaya mengqadha’ puasa Ramadhan kerana uzur syar’ie.

4) Menaja bahan-bahan mentah untuk makanan (basah atau kering). (RM3,000 sebulan)

5) Menaja barang-barang keperluan dapur, bilik mandi, sekolah dan sebagainya.

6) Menaja peralatan rumah dan dapur.

7) Menaja peralatan pejabat baru/terpakai.

8) Menaja anak angkat: Melalui tajaan kos perbelanjaan anak-anak yang dipilih menjadi anak angkat (RM300 seorang/sebulan).

9) Menaja sewa premis pejabat dan asrama. (RM5,000 sebulan)

10) Menaja pembayaran bil utiliti (TNB, Syabas, Indah Water dan Telekom). (RM1,500 sebulan)

11) Kenderaan: van atau kereta untuk pengangkutan ke sekolah, mengambil dan menghantar barang-barang bantuan. (Pengangkutan RM2,500 sebulan)


LIMPAH sangat mengalu-alukan sumbangan dari tuan/puan, badan-badan korporat, agensi-agensi kerajaan, NGO dan sebagainya demi memastikan segala keperluan mereka ini sentiasa terbela.

Semoga sumbangan ikhlas tuan/puan akan mengeratkan lagi ukhuwah serta menyuburkan rasa kasih-sayang di kalangan kita dan mendapat nilaian di sisi Allah, agar mendapat keredhaanNya untuk keselamatan di dunia dan di akhirat.

Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi;

LAMAN ASNAF PERMATA HATIKU
No. 9954, Jln BBN 1/3G, Putra Point Fasa 2A, Bandar Baru Nilai, Negeri Sembilan Darul Khusus

Setiap sumbangan melebihi RM1,000 boleh diberi resit pengecualian cukai pendapatan atas permintaan. Ruj : LHDN 01/35/42/51/179-6.5132

Cikgu Mustaffa Kamil b Ahmad (018-2183001)
Ustazah Normala bt Muhammed (013-2931490)

Tuesday, October 26, 2010

Rebate on PB.. Jom beli cepat..

Tinggal 4 hari aja lagi rebate untuk Premium Beautiful



Banyak tau ........ RM 225 (sikit ko)



Boleh tanya macam2 kat ain.. Ain bukak 'kaunter pertanyaan'...

Antara soalan2 yang populer!!!!!


*Boleh tak I pakai girdle nye je?

effectnya takkan sama, as Long Girdle akan menolak semula lelemak ke atas.. and u end up having a muffin top... u mesti x nak kan?



*I lahirkan anak secara c-sect, boleh tak pakai PB ni?
Bolehhh!! Tapi lepas luka jahitan sembuh..



*Kalau i duk overseas macam mana?
Boleh je i can courier it to yourdoor step. pilih je ape2 delivery services of your choice.



*Camner nak bayar?
is either CASH, Credit Card or also RHB easy installment plan.



*Berapa lama nak kena pakai?

minimum at 8 hours a day, and semasa memakai PB seelok2 nya minum 8 gelas air sehari.



*Harga berapa ye?

ok pricenye ialah RM2000 or RM2200 (size S-5XL), harga asal RM2600. plus u dapat lagi REBATE on top of that bermula RM225




*Lifetime Warranty tu cover ape?
Cover semua any defects koyak, cabut, patah etc. Kalau tergunting korset tu kena tanggung sendiri tauuuu



Jom!!!!!!!!!!!!!!! Kol j terus 012 332 0725

Tak baik = Not good

Dalam pada nak buat baik, ada jugak orang ambik kesempatan....

BENCIIIII!!!!!!!!!!

SEDIHHH!!!!!!!!!

BUAT JAHAT MASUK NERAKA TAUUUUU....


P/S : Mintak maap emo, sedih ni.....

Premium Beautiful - The Real Stories (Part 1)

Ok, Hari ni nak cerita pasal produk Premium Beautiful. Ramai dah pakai & ramai dah nampak keberkesanan nya... Ewah, cam promoter pulek!!!!






Yang orang tak tau di sebalik PB ni.. Aik! ada jugak udang disebalik batu????



Meh tengok cerita leader2 i ni... (ber i pulakkkkk)


Leader Hanis


Dia ni muda lagi baru 26 tahun tapi dah dapat macam-macam.. Bermula dengan pen & jam tangan...




Pastu layak pulak g trip. Yang g jalan2 yang tak tahan ni...
Japan 2009





Beijing 2010




Dapat kete pulak.. Adoiiiiiiii





Dan yang paling tak tahan bonus company bagi... Meh tengok
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





Uiks...... i tergoda...
Anyone interested nak jadi macam leader i.. ( i pun nakkkkk) call me k 012 3320725
*P/s: part 2 pun my leader jugakkkk..


Monday, October 25, 2010

Mari naik motor ada bunyik!!

Gambar ni masa kitorang pergi teman Mr Hubby main bowling dgn kawan2 dia kat Sunway Pyramid.. Sangatla boring kitorang tunggu, jalan2, lepak2, makan2 (ini tipu, mama ajer yang makan).



Jalan punya jalan akhirnya stopla kejap tengok ikan.. Waaaaa... Besar betul ikan (mama jakun ke anak yang jakun??) Ambik gambar kejap, posing sana sini... Done!!





Gambar seterusnya ... jeng.. jeng.. jeng....




Sapa kata kecik2 tak boleh tunggang motor??? Anak dara boleh!!






(Muka tanpa rela. Paksaan ok... Dipegang oleh Cik Su nya)
Ok... Jumpa lagi!!

Friday, October 22, 2010

I need motivation!!!!!!!

Entah mood apa la yang melanda sepanjang minggu ni.. Takda kerja yang bergerak ni.
Semua nya statik (read : aku statikk!) Tension mak nyah!!!!!!






Nak makannnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!








Ada sapa2 nak belanja??????? Donut pun jadik la



Motivation please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Friday, October 15, 2010

Buta ke tuli???

Aku tak paham betul la. Everytime nak balik rumah mesti jalan daru DUKE ke Jalan Kuching tu jem tak hengat punya...

Tak puas hati betul dgn Pak ***** yang duk letak motosikalnya ditengah2 jalan. Dahlah lane tu 2 jer, ko tutup satu. Tak tengok2 ke kat belakang ni nunnnnnn jauh panjangnya....

Elok dia takda dari ada.. Menyusahkan betolllll!!!!!!!!


Masa2 ni lah aku perlukan air bandung sejuk...


Motip?????

Tuesday, October 12, 2010

Meh tolong doakan untuk Kak Di

Aku ni tiap2 hari kalau masuk ofis mesti check blog Kak Di ni (click here)/selamberrr jerkk... (baca.. syok betul baca dia kutuk orang.. : aku peminat setia)


Hilang japp tension aku.


Alkisahnya Kak Di ni tengah sakit.. ada pulak sorang malaun ni mengutuk dia time2 dia tengah sakit. Aku pun tak taulah manusia sorang ni ada perasaan ke tak.. Mungkin dia nak kena musibah dulu baru nak insaf kotttt... Memang bengongggggg


Tak mo cakap banyak, meh doakan Kak Di ni sihat yer.... Boleh dengar dia celoteh lagi..


i loikeeeeeeee!!!!!!!!!