Friday, October 29, 2010

Dengar la lagi.. dan lagi.. dan lagi...

Tak habis2 la nak promote pasal PB ni yer..

Dah muak????


Pedulikkk!!!

Ok, mggu depan cerita yang best2 sikit k. Hari ni dengar la lagi cerita pasal produk ni



Corset PB ni ada 3.. ada long bra, waist nipper & girdle


Kalau ikutkan tiga2 benda nie boleh jadik harga lain2 kalau beli asing2. Boleh beli asing, boleh beli satu set.... tak kisah..

So harga satu set adalah RM2400 (kecil) dan RM2600 (besar)
Camne nak tau korang kat kategori mana? ha, nanti ain cerita camner nak ukur badan


Yang bestnya, sekarang nie kita ada harga rebate. Jadinye, amat berbaloi2 kalau beli PB sekarang sebab harga memang syiok..


Promotion price is RM2175 (kecik) and RM2375 (besar). Ada rebate pulak RM 225. Haikh, tak nak ker???? Pastu dengan baik hati nya ain akan bagi pencuci dia sekali (free tau yang ni).


Meh cerita sekali lagi pasal bayar membayar ni....
  • Lumpsum

  • Credit card - nanti kita akan fax/poskan form untuk ko isi. Kalau ko guna ambank, ocbc, hongleong card. 0% installment plan

  • Menggunakan rhb easy installment plan - Yang nie ko kena pergi counter rnb yang color pink tu. Bagi ic and cakap nak buat loan 2k, nak berapa lama bayar terpulang. Pastu dia akan proses time tu jugak. After 15 to 30min dah dapat duit. Tak perlu ada apa2 documentation, cuma perlu ic. Lepas tu bayar cash kat kami, dan ko bayar bulan2 kat rhb.
  • Cash installment pun boleh, tapi ko tak dapat harga promotion and rebate la. Buat installment dengan harga yang asal RM2400 and RM2600, begitu. Min - RM200 everymonth.

ok.. dah jelas kan... aik, tak jelas lagi??? ko ain @ 012 3320725 atau email nurulainnozirin@yahoo.com.my

No comments:

Post a Comment