Tuesday, October 26, 2010

Rebate on PB.. Jom beli cepat..

Tinggal 4 hari aja lagi rebate untuk Premium Beautiful



Banyak tau ........ RM 225 (sikit ko)



Boleh tanya macam2 kat ain.. Ain bukak 'kaunter pertanyaan'...

Antara soalan2 yang populer!!!!!


*Boleh tak I pakai girdle nye je?

effectnya takkan sama, as Long Girdle akan menolak semula lelemak ke atas.. and u end up having a muffin top... u mesti x nak kan?



*I lahirkan anak secara c-sect, boleh tak pakai PB ni?
Bolehhh!! Tapi lepas luka jahitan sembuh..



*Kalau i duk overseas macam mana?
Boleh je i can courier it to yourdoor step. pilih je ape2 delivery services of your choice.



*Camner nak bayar?
is either CASH, Credit Card or also RHB easy installment plan.



*Berapa lama nak kena pakai?

minimum at 8 hours a day, and semasa memakai PB seelok2 nya minum 8 gelas air sehari.



*Harga berapa ye?

ok pricenye ialah RM2000 or RM2200 (size S-5XL), harga asal RM2600. plus u dapat lagi REBATE on top of that bermula RM225




*Lifetime Warranty tu cover ape?
Cover semua any defects koyak, cabut, patah etc. Kalau tergunting korset tu kena tanggung sendiri tauuuu



Jom!!!!!!!!!!!!!!! Kol j terus 012 332 0725

No comments:

Post a Comment