Thursday, November 25, 2010

Citer dulu2 yang memang aku ingat sampai sekarang

Kalau ikut2kan citer dulu2 aku rasa lagi best.. Citer sekarang banyak citer Indon je, sungguh le aku tak berkenan. Macam takda citer lain. Tak 1 Malaysia langsung (huih... dahsat)





No 1 dalam ranking aku mestilah SUPERMAN..... Yuhuuuu.. Memang all time favourite la nih. Habis adik beradik tengok superman. Walaupun Superman pakai seluar dalam MERAH kat luar, tetap mantap di hati ku. Sikit punya daring dia berpeluk dgn Lois tu.. jeles aku...




No 2 dalam ranking KESATRIA BAJA HITAM. Kalau tak salah ni citer2 zaman 80an...  Balik dari sekolah rendah je tunggu depan TV citer ni.. Takda apa yang menarik tapi Hero dia sikit punya hansome sambil2 tunggang motor besar... Ai, mak tergoda uu.. aauuwwww.. (sape yang tak tau citer ni pergi google sendiri)



No 3 dalam ranking citer OSHIN. Sikit punya panjang citer dari dia kecik sampai tua. Beratus episod rasanya cerita ni.. Gigih betul pengarah dia.. Kagum2.... Ni pun dah 2, 3 kali ulang kat TV.






No 4 dalam ranking, kartun JEM AND THE HOLOGRAM. Nama pun kartun kan, tentu tak munasabah. Bila pegang anting2 bintang dia tu dah tukar jadi penyanyi. Memang tipu tapi aku tengok jugak... Lepas tu maki sebab dia tipu... Tak paham betulllll







Dan yang memang ingat sekali citer ni MOERO ATTACK.. Hui la... Citer ni sampai aku berazam nak jasik macam dia dolu2.. Sikit tinggi punya cita2. Padahal cite tu pun tipu jugak. Pukul bola tampar macam ada kuasa hebat plus ada macam2 gaya.. Tipu!! Tipu...



Tapi ko tengok jugak ain oiiiiiiiiiii....

No comments:

Post a Comment