Tuesday, November 9, 2010

Macam2 soalan pasal PB - Part 1


Haluuuuuuuu……. Ewah, cam Fafau pulak..

Lama cuti Deepavali, blog ni pun tersadai kejap. Sibuk dgn macam2 hal pun sebenarnya hujung minggu.

Ok, masa cuti tu ada la dapat beberapa soalan dari peminat nak beli PB ni. Maklumla, sebelum beli kena lah tanya macam2 kan.


Antaranya:
  
Apa sebenarnya PB tu?

Sebenarnya ada jugak yang tak pernah dengar pasal PB ni. Ingat ke barang apa la kan.. Ok, PB ni Pakaian Dalam Pembentukan Badan (dipermudahkan korset la). Selain dari membentuk badan dgn menarik, ia juga untuk mendapatkan tubuh badan yang sihat & seimbang (dah macam doctor pulek). Ada orang nak turunkan berat badan & maintain badan jadi cantik kan?? Ha, itu lah fungsi dia. Sebab PB ni 70% kesihatan, 30% untuk kecantikan. Tak payah ambik ubat, tak payah bedah2 dah….

Yang asma boleh pakai ke PB ni? Kang sesak nafas camner??

Boleh pakai, jgn risau.. Yang ada senggugut, migraine, darah tinggi, gastri, buasir semua boleh pakai.


 
Boleh hilangkan stretch mark tak?

Kalau pakai PB ni secara berterusan boleh hilang tau. Boleh stabilkan hormon & meletakkan balik rahim tu di kedudukan yang betul. Ha, untuk yang nak try conceived pun boleh cuba (insya allah, makan sekali pil Maharani. Kalau tak cuba tak tau kan?)








Gatal tak pakai PB ni?

Tak gatal pun. Itu lah kelebihan PB ni. Dia ada kuasa serapan yang baik & tahan lama. Tapi jgn tak cuci pulak. Seminggu sekali cuci la.







 Cantik je kalau Heidi yang pregnant...


Tiba-tiba je nah!!!!




Ohh.. memang tensi tengok.

Ok.. nanti sambung lagi k.

No comments:

Post a Comment