Friday, November 19, 2010

Tanda2 kamu tidak patut patuh pada BOS....

Semacam je tajuk hari ni, apa hal?????

Hehehehehe.. Saje la sementelahnya baru dapat kerja baru ni, tiba2 nak buat post pasal BOS ni.

Ok, meh tengok tanda2 korang tak patut patuh pada BOS korang.

  •  mula2 korang masuk kerja suara dia ok. Tapi makin lama makin nyaring, dan nyaring, dan nyaring, dan nyaring.. Mula2 tu boleh cakap dia ada masalah kotak suara.. tapi kalau dah lama2 maknanya ada wire suara dia yang bermasalah, atau dia memang suka menjerit. Kalau sehari sekali takper, kalau banyak kali hati wa panasssssssssssssssssssss

  • next, bila bos korang takda kerja lain. Nak monitor setiap saat apa yang korang buat sekarang. .Balik dari tandas je, dia interkom tanya dah siap ke belum atau dia ingatkan lagi nak kerja siap hari ni. WTF???? takkan tak boleh g tandas?? Kalau kena batu karang BOS korang nak tanggung???? Ada???

  • pastu, korang sampai tak boleh  nak borak dgn kawan sebelah cubical pun. Kira cam duk la ko jadi kera sumbang kat cubical tu.. Kalau la cantik sangat cubical tu takpe la kan.. Ada pulak gambar hero Shah Rukh Khan (untuk yang minat Hindustan), ada gambar Tom Cruise, ada gambar Fahrin Ahmad ke. ada la jugak maap Cik Kiah oiiiiiiiiiiiiiiiii...

  • Yang paling sakit jiwa, dia start burukan ko kat staff2 lain. Apa halll....????? Yang ni memang konpom sakit jiwa. Siap boleh kol ex staff buruk2 kan korang. Jenis BOS macam ni memang ada masalah mental. Ini ada tanda2 ko kena TEKAD blah.......

Yang dah jadik BOS, baik korang tengok kalau2 korang duduk dalam mana2 kategori....


WATCH OUT!!!!!

No comments:

Post a Comment