Wednesday, December 8, 2010

Jalan2 sembarangan.. ambik gambar pun sembarangan jugak

Semalam ajak adik2 g beli barang Pak Usu yang nak balik asrama dah hujung bulan ni. So we all pergi One Utama la since lama giler tak menjejak kan kaki ke sana. Cakap lama sebab dari mengandung sampai habis mengandung, habis pantang, anak dah besar 8 bulan baru datang.. Hebat! Hebat! Wink* Wink*  Banyak simpan duit... hehehehe....


Lepas sopping, gesek kat kredit baru, g makan kat food court je sebab malas nak makan fastfood. Jalan2 lagi nak pergi MPH, terjumpa minah RAPUNZEL ni. Eksen kejap Che Ida nya suh ambik gambar.






Alya kalau pasal posing nak ambik gambar serah la kat dia.. Kalau ambik video dia pun sama.. Kalah mak kau Alya oiiiii...

Terasa sama cantik pulak anak aku ngan Rapunzel.. Rambut panjang nanti kita posing2 macam tu yer nak... (tak nak kalah jugak tu)...


Jalan2 jumpa pulak 'minah'ni.. Ambik gambar lagi...








Muka masam sikit.. tak boleh jadik, senyum sikit :)







HOHOHO!!!!!!!


Tapi masa jumpa  'minah' ni, dia pelik...








Apasal putih sangat mama????


Yer... mama ko tak cukup 'putih' kan???



Malam tu Mr Hubby nak makan lamb chop. Aku memang tak pandai nak buat la kan, so ke kedai la kita.. Tak masak lagi.. yuhuuuuuuu....


Tengah2 makan Alya menjerit sebab dia tak dapat makan + lapor tengok mama & papa makan + nak tidoooo..







Anak dara ni kalau dia nak tido memang main gentel2 telinga.. Yang pelik2 aja anak oi..

No comments:

Post a Comment