Monday, December 27, 2010

Makan hangin post

Badan memang berangin kalau tak cukup makan.. Makanan kat opis baru sangat JAHUHHHHHHHHHHH berbeza ngan opis lama.. Tetiba nak appreciate nasi lemak best kat Klinik Mediviron Dataran Prima. sekali piknik dalam ofis, mak ai bau dia menyusuk ke hidung dgn nasi lemak daun pisang........ (kak, sy dah promote ni, len kali bagi nasi lemak free)




Motip entry untuk citer aktiviti masa jadi penganggur... G jalan2 kat JB. Hotel ni facing Singapore... Boleh la eksen lambai2 konon orang seberang tambak boleh nampak kiter.. Haram nyer.... Tapi eksen la katakan, orang tak pernah masuk Singapore, dapat lambai pun jadi la....




Nak upload gambar internet buat pasal.. Kejap ada kejap tak.. Geram betul.. Nasib baik mata mengantuk pasal semalam Alya batuk2.




Gambar akan diupload setelah internet yang telah di maki 'naik' nanti... Till then,, adios!!!!

No comments:

Post a Comment