Tuesday, December 14, 2010

Say NO to breast cancer.. Jom check breast anda



Actually ada ceramah pasal Breast Cancer hari ni kat ofis. Tapi aku dapat info dah hujung2 sebab tayar kena paku pagi tadi... Ramai yang datang, yang lelaki lagi suka topik2 ni... Ambik peluang jugek...



Ramai yang tak g buat lagi mamogram yang kerajaan duk canang2 tu.. ada orang buat sakit, ada tidak. Doktor2 and nurse2 tu kena tau la camner cara nak buat jgn bagi sakit.. kang serik orang nak datang..




Aku dah buat dah breast checking ni, tapi buat ultrasound jer.... confirm takda 'bunyik'... hehehehe
tapi kena datang lagi la lepas 3 tahun




Korang kena tekan2 macam ni tau.. Gunakan 3 jari comel korang tu....






Korang mesti tak jelas lagi kan.. Memang saja aku bagi yang tak jelas sangat tu.. Gambar yang kat bawah ni mesti SANGAT JELAS untuk korang.. 


Kalau tak jelas jugak memang BUTE MATA HATI.....






Perhatian untuk cik-cik abang yer. Knowledge ni untuk kaum wanita sahaja.. Tapi kalau nak tolong check untuk para isteri amat di alu alukan.. Jangan korang salah raba sudah, makan penampor jawabnya.


Promo sikit.. kalau korang yang duk kat Klang n kawasan yang sewaktu dengannya, g lah Hospital Klang. Doktor & nurse kat situ buat gentle sangat. 

No comments:

Post a Comment