Friday, January 14, 2011

CUMILLLLL...

Mendung pagi2 Jumaat masa on the way aku datang ofis, macam nak hujan... Kalau masa belajar2 dulu, kalau hujan, tak g kelas dah.. Kang demam lagi susah (ikut cakap mak.. yer, tang ponteng kelas memang juara)


Nasib baik habis Degree aku...


Semalam laptop buat hal.. tak mau masuk server.. Pelik betul, orang lain ok, aku punya KO.. kalau nak suh aku balik cakapla, senang. Report kat mamat IT (orang Arab dia ni).


Mamat IT : Is this ur girl?
Aku : Yup 9 months.. Whyy???
Mamat IT : oooo.. CUMILLLL

Masa ni aku dah gelak dah... tak sengaja hokeyyyy... At least ko ada initiatip nak cakap Malay...

By the way... memang CUMILLLLLLLLL cara u sebut.......

No comments:

Post a Comment