Monday, January 10, 2011

Kalau nak buat sambal belacan, kena ada belacan....

Tajuk takda kaitan dengan tajuk.. Tajuk adalah sesuka hati nak letak ok...


Actually banyak benda yang tak menarik kat ofis baru ni. Antaranya


1. Takda port nasi lemak yang best. Sebab dah jadi satu tradisi aku kalau tukar tempat kerja mesti carik port makan nasi lemak. Ni takda langsung ok.. Terasa lagi nak makan nasi lemak daun pisang makcik depan Klinik Mediviron Kelana Jaya.. Ohh.. sedapnya...


2. Takda pantry, sebabnya dah rules dia tak bagi makan dalam ofis.. Apakah??? Mana tea time aku???
Pagi2 menggagau carik air panas.. Petang tekak dah haus. G la seven 11 mencarik nescafe.. Tapi siok kah???  Tak langsung ok...


3. Takda surau dalam ofis.. Kena g surau utama kat building ofis tu.. tak bolehla nak lepak2 lelapkan mata kejap... 


4. Pintu tandas utama kongsi ok.. Ini aku memang la tak tahan... Kalau berlanggar tengah2 jalan kan saje timbulkan kontroversi.... Nak betulkan makeup pun tak boleh... Cis!!


5. No more karipap..... Waaaa................ 


Tak mau tulis lagi.. Mau tido... ZZzzzzzzzzzzzzzzz



update : dah dapat dah tempat nasi lemak & karipap.... heaven!!


 

No comments:

Post a Comment