Monday, January 17, 2011

Lelaki pun kadang2 lebih teruk dari perempuan

Kalau ikutkan perjalanan dari rumah ke ofis hanya 30 min... Let say ada kura2 atas jalan raya g lah 45 min..


Minggu lepas dalam perjalanan balik dari ofis ke rumah. Macam biasa kalau aku bawak kete dah lintang pukang dah...  Tak sabar nak jumpa anak punya pasal. Turun ajer dari DUKE ke Jalan Kuching ada lah BMW 3 series ni. Sikit punya cool kete tap bawak 50 km/j. 


Takpela kalau nak bawak berapa pun, ko duk la lane kiri sekali.. Ini tidak, lane laju jugak dia dudukkk.. Orang lain duk potong kete dia, duk pandang2 boleh buat tak tau aje... 


Aku pun panas la hati, potong la kete ni (punggung kete lu memang cantik, tapi hati wa panas tak boleh tahan).


Sekali JERUNG daaaaa....... 


Tapi apakah daya, kalau ko bawak kete macam semput, JERUNG ke tak, ko tak bermakna di mata aku ok... Baik aku yang bawak SAGA ni ha.... berdesup je bawak kete.. Bak kata abah bawak kete macam pelisit.....


Potong mood aje.....




No comments:

Post a Comment