Friday, February 11, 2011

Mari tengok apa ada dalam beg....

Tajuk2 yang macam di atas tu ada 2, 3 makna ye tuan-tuan..


Pertama, samaada ko saje nak show off apa ada dalam beg tangan ko. Cam ada barang2 yang mahal dalam tu.


Kedua, ko memang takda kerja kat ofis, padahal kerja bersusun tapi sorok2 nak update blog jugak.


Tak pun, ko sememangnya takda idea apa nak tulis. Tapi disebabkan dah 2 hari tak update blog rasa meroyan ko datang balik.


Aku yang no 3 yer...






 Beg yang besar boleh muat pampers & baju anak sekali




dari atas, beg makeup, purse, Rexona, Safi Rania Gold (aku dah tua dah rupenya) Eliz. Arden set, Nivea lotion & lastly kipas... huhuhu.. over mak kan????????




 Eliz. arden ku ada 4 tingkat korang..... blusher, eyeshadow 2 tingkat, yang 1 tingkat lagi aku tak pernah pakai....




entry ini adalah gara2 laptop ku yang kena repair seperti di atas....

dah, sambung kerja....


No comments:

Post a Comment