Wednesday, March 30, 2011

Home sick

Bunyik sungguh mengada tapi memang tengah rasa home sick. (ada feel sedih kat situ)


Ahad lepas, mak abah as n idah untuk mengerjakan umrah. Alhamdulillah, tengahari senin aku dapat msg dr idah kata dorang dah selamat sampai. Aku duk seriau sebab dorang naik Pakistan Air (dalam banyak2 airline apa ke airline ni yang agensi tu pilih)


Tahap ke'confident'an terhadap airline pun penting jugak. Aku duk memikir macam2. Elok ke dak airline tu.. selamat sampai ke tak.. Hish...


Baru 2 hari dorang pergi aku dah rasa cam duk sorang2 pulak kat sini. Malam tadi balik rumah mak jap ambik tepon tertinggal. Sedih pulak rasa balik rumah mak abah takda.... Kurang2 adik2 ada..


Benciiii..... Nak kutuk sapa ni???????? Idah n as takda... Kalau tak boleh maki2 manja (adakeh???)


Besar2 pun rasa home sick jugak rupanya...



1 comment:

  1. sabo2..jgn la fikir ngarut2..pe r k.nor ni..
    dorang gi krna Allah..insya Allah,smuanye akan selamat..amin..

    ReplyDelete