Thursday, March 3, 2011

Wajah kesayangan hamba

Pergi kerja JEM, balik kerja pun JEM. Sampai rumah kang nak uruskan rumah lagi, anak lagi. Memang penat.


Tapi kalau tengok gelagat anak sejuk hati. Anak senyum sambut mama balik hilang penat duduk dalam
 jem (padahal kete auto.. masih kena tekan brek, tekan minyak kan..) Semua sakit hati hilang.. anak punya pasal...


Malam tadi tido ber3 beranak kat ruang tamu. Saje nak tido lapang2, anak dara boleh golek2 sesuka hati. And memang sesuka hati dia golek malam tadi. Kejap sama paras kepala aku.. kejap kang kat punggung aku.. Tiba2 muka yang comel tu berpaling kat aku... Comel je muka budak yang takda dosa. Tenang je kan???


Jom layan video ni. Anak dara suka sangat main bawah meja. Dengan kerusi pun jadikkk.....




video


Mama cayang Alya !!!!



3 comments:

  1. rasanyer dia rasa 'safe' n 'sound' bila dok di bawah something yg boleh meng'cover' dier ... wah ...psychology approach tuh!!!

    ReplyDelete
  2. dia nak 'explore' dunia baru ... biarkan dia ...

    ReplyDelete