Tuesday, April 5, 2011

Kadang kala kita jadi manusia yang tak bersyukur

Seminggu ni terasa sunyi je. Mungkin pasal takda mak abah as n idah. Takda orang nak dikutuk (yang ni memang ya). Takkan aku nak kutuk Mr Hubby n Mr Hubby kutuk aku.. itu dah lain namanya...


Home sick minggu lepas masih ada. Mood nak menulis pun takda. nasib baikla makcik kat Terengganu ada kol bertanya khabar aku yang ketiadaan mak abah kat Malaysia ni.



Sah! aku tak mo g obersea.... Teruk home sick aku. Biar kena kutuk asal keluarga aku kat sini. Kutuk la.. kutuk laa....


Sekian...




No comments:

Post a Comment