Thursday, May 5, 2011

Doa buat Alanna - Hati sayu

Semenjak Cik Puan Sheila ajak reader2 dia baca blog Alanna ni, aku cuba sedaya upaya menghabiskan cerita pasal anak kecil yang ditimpa penyakit Gaucher Desease Type II




Korang google la sendiri apa penyakit tu atau boleh baca terus dari blog ni.




Hatta 1 entry tentang anak mereka ni, aku dah bergenang2 air mata. Mereka bercerita tentang arwah anak mereka, aku terbayangkan anak sendiri.




Nauzubillah. Lindungi la anak ku Alya.




Korang bacalah sendiri & sedekahkah Al-Fatihah untuk anak kecik ini.




p/s: kalau korang jenis yang emo, jgn baca kat ofis. boleh meleleh air mata. kang bos korang tanya pulak. 


No comments:

Post a Comment