Thursday, May 26, 2011

Perlukah glamour?

Pagi tadi aku dengar radio Muzik. Sekali sekala dowh, tukar channel seronok jugak. Kalau korang nak dengar lagi macam2 genre waktu petang, mohle dengar radio Muzik ni. Lagu dolu2, lagu Hindustan, lagu Korea, lagu Jopun, semua ada la. Pukul 5ptg-9mlm.


Tak pasal aku promote radio Muzik.


Motip sebenar nak citer pasal ada sorang ni kol cerita ada sorang friend kat FB ni ada kawan 36 orang je. Tak bersosial langsung.


Eh Friend!!!


Ko tu tak. yang banyak2 sangat friend tu bukan kawan dia. Kawan kepada kawan, jiran sekampung, jiran kampung sebelah, yang tersalah add (nama banyak serupa lol), yang saja2 nak berkenalan, yg dolu satu batch belajar tapi haram tak kenal (tapi sebab ada mutual friend gasak je la add).


Owh tapi tak kurang jugak yang giler glamour nak friend ramai.


Tak usahla percaya sgt. Tapi kalau nak cuba nasib glamer ke tak boleh la bukan fan page.


Ahaks!!!





1 comment:

  1. tak kurang jugak yg add sebab nak tambah jiran main kebun2 mcm saya ahaksssss

    ReplyDelete