Tuesday, May 3, 2011

Update semasa coti

Hari Isnin, En Hubby ajak g makan nasi Arab dekat2 dgn Setiawangsa. Ni belanja sempena anniversary la.
Tentula seronok orang nak belanja.. Lompat2 dalam hati, kalau lompat sungguh buruk benar rupanya.






En Hubby makan nasi Arab lauk kambing, aku lauk ayam. Sedap tapi tak habis makan. And dia punya service pun kasar sikit.


the food


Hari Selasa, aku n Idah pergi Penang ambik adik yang baru habis exam. Sikit punya tension travelling ngan budak ni. Kejap2 dia tanya,


Along, itu gua batu kapur kan????

Yang tu bukit ke gunung????

Eh, kan sini pun ada pencawang letrik.

Batu kapur boleh buat apa long??

Macam mana nak tau yang tu bukit ke gunung??


Tension akuuuuuuu!!!!!!!! Nak kata gagal Geografi tak jugak. Apa ke banghal sangat soalan. Yang kurang ilmiah sikit tak da ka??


Nak aja aku turunkan dia tepi highway. Kalau tak mengenangkan mak bakal tanya mana anak dia, memang dah selamat aku tinggalkan budak ni.


update : ye la, ye la. ada benda lagi yang aku tak citer. oleh kerana idah banyak sangat tanya pasal gunung n bukit tu tetiba bila kitorang sampai di satu tempat ni, gunung2 (or maybe bukit2 tu) nampak bersambung antara satu sama lain. aku pun sardin je la jawab, mungkin BANJARAN


Jawapan sangat hancur sebab knowledge Geografi ke laut..


Soalan : Memang BANJARAN kah????
 


4 comments:

  1. hahaha!!! along...along lupa nak citer....
    along SYAK yang itu banjaran!

    ReplyDelete
  2. banjaran titiwangsa... kalo kata banjaran alps melampaulah pulakkan.. hohoho

    ReplyDelete
  3. lupa nak ckp... mcm kene bukak alam & manusia dajah 5 je kan. ada lagi ke orang simpan buku teks tu ye???

    ReplyDelete
  4. aku menyampah la subject Geografi ni Sheila.

    ReplyDelete