Tuesday, June 21, 2011

My half boil egg

Aku tau susah nak reka macam2 nama yang hebat untuk tarik perhatian orang nak datang makan kat kedai kita.
Tapi ada masa nya deme kena gak berkira-kira nak bagi nama. 
Cuba korang agak apa nama komersial yang dia bagi untuk makanan kat bawah ni?






tak sempat nak snap gambar yg betul tp bila google, eh... sama la...


jom teka tajuk makanan
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



sweet love toast with boiled egg.



aku harapkan ada la honey (sebab sweet kan) rupanya ko buat bentuk love atas roti tu.
lunyai la weiii roti tu.. 
demmm.....



No comments:

Post a Comment