Thursday, June 16, 2011

Tak tau apa nak update, main redah je

Tajuk adalah sangat huru hara. Kalau aku kata sekian terima kasih mesti korang marah kan..... hihihi


Tak tau nak update apa. Hari2 dgn benda yang sama. Keje tak habis2. Kalau nak gaji j mesti last minit. Apa pun last minit la. Tapi keje nak up to date. Aku tensi. Bank kata sorang staff kat sini, hari ni kawen esok nak anak. Cam tu la kira2 perumpamaan Karam Singh Walia version ofis aku nih.



Toh puan alya amina payah betul nak minum susu sekarang. Manangis2 taknak minum susu. Orang lain menangis2 lapar, dia terbalik. Malam tido tetap tak minum susu, tetiba tengah malam bangun, aku bancuh susu 8 auns, habis dia minum. Licin. Tau pulak dia lapor.


Semalam huru hara sikit sebab En Hubby ada hal kat luar. Ambik dia dah la lambat, pastu smpi rumah j terus capai biskut cheese craker. Pandai pulak dia carik biskut tu. Sambil makan biskut (pegang kanan kiri lagi) dia nak dukung. Pastu merengek2. Aku syak masuk angin budak ni. Bawak goling2 atas katil sambil bukak aircond, dia senyap sikit tapi masih merengek. Biskut tetap tak lepas. Susu tetap tak minum. Pastu tertido..


Aku dah la jenis cuak. Lagi2 kalau berkaitan anak ni. Sensitif nau. Ada sekali tu alya jatuh aku bantai menangis teresak2. Alya pun pelik agaknya, sapa yang sakit. Dia ke aku???


Ok.. tetiba ada keja last minit.. Eeeiiii .. benci mak..




No comments:

Post a Comment