Wednesday, July 27, 2011

Anak dara duk ngan atok nenek kejap

Hohohoho....


Lama tak meng-hupdate kan. Bz dgn kerja, dengan tak sihat n yang penting mood tarak.


Hari ni anak dara duk kat rumah atok & nenek sebab pengasuh dia ada hal sebelah pagi. Aku memang tak boleh nak ambik cuti sebab nak ambik masa raya kang. En Hubby pulak ada kerja, kalau tak memang tolak ke En Hubby la tolong menjaga.


Sekali, atoknya kol suh hantar kat dia j. Siap boleh conform2kan lagi jadik ke tak. Excited gamaknya. Aku ni cuak sikit nak nganto sebab anak dara ni kalau salah sorang samaada aku, paknya & pengasuh mesti ada depan mata. Masa yang kritikal ialah masa tido. Kalau tak melalak la budak tu.


Nak tunggu balik kang apa atok neneknya citer pasal cucu sorang tu. Aku rasa ada yang kepenatan tido awal malam ni.





anak dara yang payah nau nak duk dalam car seat sekarang





kadang2 tebiat hisap jari ni boleh bantu kami berehat.. take 5 yo..




No comments:

Post a Comment