Monday, July 4, 2011

Hari tanpa anak di sisi - Day 1

Morning all....


Mood adalah ke laut hari ni.
Anak dara ada kat kampung bersama2 dgn En Hubby.
And ada special request from my MIL & SIL nak jaga anak dara for a week.
Dengan berat hati (sebab benci rindu2 kat anak) tapi nak bagi peluang nenek & makcik dia jaga
& plus En Hubby pun ada kat sana.


kita bagi la can kan??!!


tapi malam tadi sangat terseksa jiwa raga 
tido tak peluk anak
tak cium bau cuk ango dia
tak golek sama2


sapa la yang gentel telinga dia malam tadi... :(((


mama winduuuu nak....



No comments:

Post a Comment