Tuesday, August 2, 2011

Asal bulan posa google resipi..

Betul tak? Asal masuk bulan posa meng-google makanan. Padahal bulan2 lain pun boleh jerk nak google bagai. Motip utama ialah nak-melepaskan-rasa-lapar buntu memikir nak masak apa padahal baru hari pertama.


Dalam perjalanan balik semalam dah terbayang dah nak masak apa. Siap ada Plan A, Plan B lagi. Ye la kalau barang tu takda, kita tukar masak yang lain. Perghhh... Sekali balik rumah yang simple2 jugak ku masak. (tapi rasa tak best sikit semalam pasal tak merasa)




sikit punya banyak lauk...




ngan kuih lagikk.. aduhaiiii



Kalau cakap pasal mencarik resepi ni haruslah meng-google web yang penuh dengan resipi mak, tok & sebagainya laaaa ... Kalau korang nak carik lagi g kat sidebar blog ni belah bawah tu ada senarai yang selalu aku duk google.


Harus di ingat semua bentuk makanan itu adalah cobaan di bulan posa.
Yang korang meng-google beria2 tu nape?
Kurang pahala posa korang.......




No comments:

Post a Comment