Wednesday, August 24, 2011

Beli yang murah aje udah..

Semalam lepas g pejabat pos, 'terlalu' kat depan Guardian pulak. Masuk al kejap konon nak usha lotion untuk Alya. Sekali 'terpegi' kat bahagian kosmetik. Ada gak lotion kat situ. Lotion muka.


Lepas jengah2 lipstik 'terbekenan' pulak kat lipstik Silkygirl ni. Aku kan muda remaja lagi. So tak rasa bersalah la duk kat situ. Colour ok. Tak matte sgt, tak la cair sgt macam 1 lipstik lama aku tu. Asal letak, minum air sikit, dah hilang. Kalau duk kat mulut sejam dah cukup baik. Yang ni tak kering & elok je warna dia...


Dan yang penting harga dia pun tak mahal. RM 17.90 je korang.. Aku ambik 2 colour, NAKED & SENSUAL. Korang boleh check kat sini .


Yang lagi best buy 1, free 1. Kalau anak korang baling & patah pun korang boleh ganti lagi 10. Tak ralat. Cuba kalau yang dia baling tu lipstik MAC. Tak menangis???


Masa aku nak bayar tu duk mengulang tanya kat adik kat kaunter tu 2 kali mengonpomkan. Tak kuasa nak beli sampai 2 sebenarnya tapi kalau free aku ambik la kan. Adik tu siapkata 'takpe kak, kedai ni saya yang punya'. Padahal aku tau bukan dia yang punya tapi sebab dia yang duk kat kaunter, dia yang tag harga, ikut la kan. Kalau tetiba dia yang salah, dia la yang ganti. Nak aku snap gambar dia letak kat sini, risau pulak kena berenti kerja dek statement yang dia bagi kat aku. Tak pasal.


Apa lagi korang. G la terjah Guardian.





No comments:

Post a Comment