Thursday, August 25, 2011

Bila tengok gambar 2 lama...

Aku tak rajin dah ambik gambar lepas ada anak ni. Masa mengandung lagi la. Boleh dikira. Dengan muka tembun, badan debab.. eeeiiii camno nak ambik gambar. Tak selera.


Pagi ni rajin pulak belek pendrive tengok gambar2 lama. Actually tak la banyak beza except for certain bahagian yang sedikit mengembang (taknak ngaku jugak tu). Gedik masih sama.



ni namanya ambik gambar control macho  padahal bukan ada sapa dalam kete. 




hohoho.. ni gambar raya, so ada reason knp pipi nampak lebih gebu drpd biasa




aku suka gambar santai2, tak perlu kata cheese atau 1,2,3.. tup2 tau gambar cantik (sebab camera dia dahsat mahal lol)




gambar gedik tak hengat pura2 pandang tempat lain sambil dibantu oleh rakan2...benci ahhh





kurus tak pipi ai??? auwwww




gambar wajib oltromen taro & adik beradik harus ada.. lagik benci kan???

 



lastly, kegedikkan itu dikongsi bersama adik beradik yang sama gedik tapi tak sama saiz..


sekian, entry hari ni akibat rasa tak hingin nak kherojeee..


No comments:

Post a Comment