Thursday, September 29, 2011

Angan-angan, mana tau jadi kenyataan

Kalau tengok rancangan ASTANA yg ada Kak Nita tu rasa cam kerdilnya rumah aku. Tapi since dorang ada banyak duit, tak kisahla camane pun korang nk deco rumah masing. Semalam cam terpikir nak carik something yang boleh di gantung kat dinding rumah. Nak bagi tukar2 mood sikit la kan. Tetiba tergoogle gambar master bedroom. Jom la kita feeling2 kejap.






Comei kan? Deco dia sweet. Takla mewah pun & sejuk je mata memandang.





Yang ni pun comei. Aku suka tang permaidani tu & gambar kat wall. 





Yang ni ada campuran colour cream & purple. Lagi sweet. Tapi katil adalah kecik. Kalau anak dara tumpang sekaki, confirm mama & papa kena tendang tido bawah. 





Yang ni frame katil dia lebar tapi tilam nya kecik. cam membazir pulak tapi selamat. Sebab???
Kalau anak dara golek2 terlajak katil tak jatuh ke lantai. 
Tapi ada potensi dia tido bawak katil.


Tak caya??



Meh tengok ni




Kan aku dah kata....


Siap hisap jari lagi. Menggelabah mencarik anak kat mana. Rupa2nya bawah katil.




Yang ini angan2 sgt tinggi ok. Berangan bedroom facing kolam renang. Katil dah rendah, memang cantek la. Tapi bahaya. Mama & papa tido, anak dara menyelinap masuk kolam renang.
Dia kalau pasal main air no 1. Kalau tak bagi main siap merajuk facing dinding dlm keadaan bogel.


Fine, kecik2 sgt comel anak ku. Dah besar kamu buat begitu kita tengok sapa tukar jadi tiger.




No comments:

Post a Comment