Thursday, September 22, 2011

Asik2 gambar anak dara j kan?? Meh bagi orang lain pulak interframe

Letih la tengok gambar anak dara j kan?


Tak trill langsung kan?


Kalau ada orang lain sekali lebih syiok bukan?


Ready???










1














2












Benci kan??? Hahahahaha....












3











tp gambar anak dara tetap ada hokey.. dia kan BUNGA 












taraaaaa........


mula2, gambar mama & makcik2



 mak kata ambik gambar macam orang yang mumayiz sikit boleh tak??


kitorang kata mumayiz la ni.


mak redho dapat anak2 macam ni.


kredit to mak yang tolong ambik kan gambar


(sporting kan mak saya :)  )







main cak2 belakang anak.. anak dara tak bersalah dalam ini gambar. xoxoxoxo






anak dara terpinga2, sapa yang hover.. aku kah????






muka nakal anak.. ikut sapa agaknya??? 





ini muka anak redho buat sebab letak anak dara kat tengah2 supaya makcik2 dapat bergambar. 


ok fine, kat sini jelas, makcik2 memang over




and lastly ini yang paling sweeettttttttttt (macam saya) 


sila lempang diri sendiri hahahahaha








serius sweet ni..........

































betul kan?? kan?? kan???



I LOVE YOU ATOK.


from Alya & Mama


No comments:

Post a Comment