Monday, September 12, 2011

Bila anak take over kerja mama


Patut la bila kita dapat anak perempuan, orang akan kata 'dapat orang dapur'


Well, aku tak berharap la anak dara aku dah masuk dapur kecik2 lagi kan.


Tapi anak dara aku aka my little tiger memang suka benar ambik alih kerja aku sekarang






muka stok serius giler macam banyak benar benda nak di sapu


Kat rumah ni kalau ada makanan kat lantai kejap aje semut datang. So memang kerap la aku pegang penyapu. Tu yang anak dara aku berjangkit penyakit pegang penyapu.



I'm busy hokey...




Yang ni paling tak tahan? Perlukah aksi ini ketika menyapu???



No comments:

Post a Comment