Monday, September 12, 2011

Pregnant pun cantik... tensi kejap!!

Statement di atas bukan merujuk kat aku tapi kat minah ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


This is her second pregnancy. Tapi nampak can biasa je muka kan? Tak de sembab2 bagai macam orang berzaman tak tido. Takde pulak nampak kusut masai sebab tak sempat nak sikat rambut.
Semua cam ok je kan???


Dalam erti kata lain jelita lagi la.


Cuba kalau aku masa mengandungkan Alya dulu. Bedak taknak usik. Kalau usik pun berbedak time pagi nak pergi kerja, lepas solat tak bedak2 dah. Natural beauty la katakan..


Tersedak kejap dak???


Beauty la sangat......





terbekenan pulak kat palazo dia .. haih....




Bedak MAC aku beli  tahun 2010 boleh last long sampai setahun setengah. Boleh cecah dia punya expired date. Dahsat tak dahsat aku berbedak dulu... And of course la masa 2 bulan berpantang tu tak pakai bedak compact. Nak melawa ke mana?? Pakai pilis sudah.. Itu pun ngelat.


Some people, irregardless dia gemuk ke, kurus ke, baru bangun tido ke, lepas mandi, baru lepas bertani ke still looks good. Cantik yang asli. Tapi kalau orang tu memang dah cantik kurus tapi dia rasa masih tak cantik (mungkin dia rasa dia gemuk) akan jadi macam Katie Holmes
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
gambar di atas tak seksi langsung mahupun menghairahkan sebab dah terlajak kurus & tak cantik...


No comments:

Post a Comment