Thursday, October 27, 2011

Ini contoh orang yg tak takut Allah

Aku dah kerja kat macam2 tempat. Macam2 orang yang aku jumpa. Dr yg tak solat, tak puasa, zakat tu lagi la kan. Yang buat zina tak habis2. Yang gugurkan anak. semua ada. Yang buat hubungan songsang pun ada. Yang minum arak tu toksah kira la kan. TAPI, alhamdulillah tak jumpa lagi yang persoalkan hukum Allah.



Tapi mamat  dalam cerita (bukan penulis artikel tau) ni memang berani mati statement dia. Boleh tanya pulak mana hukuman Allah pada dia kat dunia. Boleh?????



Malas nak cakap banyak, korang baca la sendiri. Aku rasa dia tak tengok rancangan TANAH KUBUR kat ASTRO. Kalau dia tengok baru ada rasa insaf kot. Takda la dia tanya mana hukuman Allah kat dia.


pic google


Aku kesian kat mak abah dia je. Sia2 dapat anak macam ni.



Ya Allah, jauhi la kami & anak-anak kami dari kemaksiatan.




2 comments:

  1. sama2. benda ni kena di war2kan. alhamdulillah sy tengok ramai dah share berita ni. harap2 dapat beri pengajaran pada orang lain juga.

    ReplyDelete