Wednesday, October 19, 2011

Meh tengok little tiger berendam.. errrr mama tiger sekali

My anak dara aka my little tiger sangat suka air. Kalau dibiarkan dia main air boleh makan jam.

Last week aku memang nak sangat g berkelah. Mula2 cam nak g kat Kalumpang Resort tapi lepas tu En Hubby suggest yang lebih dekat. So pagi Ahad lepas kitorang gerak g Hutan Lipur Lentang. Makanan pun bawak yg simple2 j. Ada mee goreng, jemput2, ada donut (En Hubby beli). Takda yang beria2 bagai.



Jom tengok gambar..







Ada kawan baru. Kebetulan nama dia pun alya jugak. 










Muka excited gila dapat pelampung.




Dia sejuk dah...




Alya cuak masa aku letak dia macam ni. Tapi lepas tu selamba je muka dia.








Aku : Dah la tu. Jom makan dulu.

Alya : Ta nak




Masa makan pun tak lepas pelampung. Siap peluk lagi. 








Dapatla 4 round anak dara main air. Rendam kejap, partu naik makan. Then sambung lg.


Yang bestnya masa budak2 ni tengah main ada la satu bola (kawan Alya punya) yg tercampak jauh. So, ada sorang kakak ni cakap kat anak dia.


'Bagi balik kat KAKAK baju merah tu'


Jom kita tengok sapa KAKAK tu..





Owh lega.... Nampak muda lagi aku ruponya.... Hehehehe


Indahnya dunia....



No comments:

Post a Comment