Monday, November 28, 2011

Mehla kita update sikit..

Salam Maalhijrah semua.......


Bersiar langsung dr rumah ni....ok,gedik kan?


Aku tengah mentry buat post dr Samsung Galaxy Tab. Sungguh la aku tak paham cara memakai benda gadget2 ni. Susah benau nak menaip pun. Alang kalau dr laptop pun aku terkial2, inikan pulak gadge2 cam ni. Akhirnya aku save dulu post aku ni, aku bukak balik kat desktop.


Senang, Ringkas. Tak semak kan pikiran aku.


Hormon tak berapa nak stabil. Bukan 2,3 kali ingat dah nak post something tapi penyakit MALAS sampai. Tak boleh nak concentrate lama2 depan PC. Kadang2 naik menyampah.


Alamak korang, dah tak boleh nak cerita. Esok lusa tulat tonggeng aku cerita la yer... Tak siok la tak da gambar....



Bye......


No comments:

Post a Comment