Thursday, November 10, 2011

Rutin yang baru

Fuh.. fuh...


Lap habuk jap.


Sorry guys lama tak update blog. Last week sibuk dgn habiskan sisa2 kerja yang terakhir. This week sibuk dgn tugasan baru pulak. Yup, tempat baru, kerja baru & bos baru.


Gaji pun baru. Syukur pada Allah... :)


And rutin setahun sebelum ni berubah tetiba dgn kn bangun awal2 pagi lagi. Pukul 8 dah ada kat ofis tapi yg sioknya balik pukul 4.30 ptg. Maknanya paling lambat sampai rumah pun pukul 5.30 ptg. Sempat la menggodek rumah lebih sikit tapi tetap tak masak ok. Nama pun berbadan dua.


Alhamdulillah, it's nearly 7 weeks now.


And time untuk wek.. wek pun bermula. But this time morning session ok sikit compared to last time pregnant. Pagi kena makan berat. Kuih muih, roti tak main la. Then, makan tengahari pun awal. Jam 2 dah start lapar balik, mengagau carik makanan. Semalam mintak En Hubby belikan Nesvita. Boleh la tampung sikit2 sebelum sampai rumah. Kang sampai rumah makan lagi. Gila makan pulak, tapi portion sikit pun cukup asal kerap. My 1st & 2nd day En Hubby hantar la kerja, lepas tu g sendiri la kan. Kesian la pulak. Kalau muntah teruk baru nak mintak hantarkan...


Okla, nak update itu je. Harap maklum kalau tengok blog terbengkalai kejap maknanya tuan tanah tak cukup tangan nak menaip.



Take care all!!!



No comments:

Post a Comment