Sunday, January 1, 2012

Nak promote Fabulous Mom

Ok, sapa yang dah pernah beli barang kat FM ni?









Tadi my first experience la g beli barang dari butik ni. Mostly barang2 adalah untuk ibu2 & barang baby. Korang nak carik nursing bra, stroller, ubat tambah susu, baju anak (kurang la sikit pilihan dia), toys. Macam-macam adalah. tapi aku rasa yang memang fav product adalah bra dia.



Koarang boleh add FM ni kat facebook. So each and everytime ada sale, boleh la dapat harga yang best sikit. Diorang ada beberapa outlet kat Malaysia ni so g la google yer. And dia punya material for the above bra is so comfort tau. Even bila aku beli nursing bra kat luar pun still tak sama dgn dorang punya. Yang biasa nursing bra nipis sikit and tak syiok. Yang ni sunguh berbaloi nak beli tau korang.


ha, ambik ko... belang2 lagikkk





Yang penting dia punya design very colourful. Merah, hijau, biru, purple.... Macam2 la. Korang nak colour stripe pun ada, zebra pun ada. Nak buat terkejut2 shocking pink pun ada..








Tapi bila anak ko nak menyusu nanti dia akan kata ' Mak aiiiii.... Merahnya mak ngahhhhhh'







No comments:

Post a Comment