Tuesday, February 14, 2012

Aduhai anak

Last Thurday rumah aku ni blackout. Dah la hari tu last day citer Gemersik Kalbu tu. Sikit punya tension tak dapat tengok. Last2 En Hubby ajak g jalan2 round KL. Alya demam pulak masa tu, memang sangat tak comfortable dengan keadaan panas2 macam tu.


Balik dr KL lebih kurang pukul 10, dia taknak tido. Bagi makan mashed potato sikit & susu, barula nampak segar sikit. Aku ingat lena la dia tido malam tu. Tetiba dia sangat cergas bermain sampai pukul 1 pagi. Aku dah pengsan dulu pukul 12 tu. Pukul 1 pagi En Hubby ajak keluar pusing. Tak sampai 10 minit dalam kete dia dah tido. Lega. Sampai rumah terus sambung pengsan.


Esok paginya aku kelaparan nak makan western breakfast. Last2 teringat McD (macam western sangat kan). Yang penting anak dara tu boleh makan sikit.












Macam mana pun perangai mama tetap panggil intan payung.

*sayangkamuketatketat*







No comments:

Post a Comment