Thursday, February 9, 2012

Meh la tengok gambar pulak

Boring nya la kalau petang2 yang panas macam ni takda kerja nak buat. Kalau mata ngantuk boleh gak g tido selenggok. Baru teringat tak upload gambar anak dara lagi. Ni gambar masa g Banding hari tu.



 Permandangan dari bilik. memang purposely mintak view facing tasik since tak ramai orang pun masa tu. Alya macam takut2 masa ni, lepas tu selamba je dia.




Mana pernah ambik gambar yang tak isapjari. G mana2 pun mesti nak take 5 jugak.




 Pandai posing dah!!



Alya ni sama ngan En Hubby. Tak takut tinggi.
View depan hotel.


Ada gambar aku ngan anak dara tapi biarla aku simpan sendiri je sebab view tak 'cantik'. Maklumla dah out of shape sekarang. Duk dalam gambar cover line sikit pun tetap tak cantik. 

*hentak2kakibencik*



1 comment:

  1. sorok le gambo tu... out of shape ke... in shape ke janji incik hubby sayang

    ReplyDelete