Monday, February 6, 2012

Update selepas balik bercuti

Terlambat dah nak update sebenarnya. PC kat rumah pulak asik hang aje. Masa duk kat rumah mak payah nak update. Alya asik nak nengok cerita dia je kang.




Masa kat Terengganu, nasi lemak ikan adalah TERBAIK!!!! 2 pagi berturut2 makan nasi lemak ikan memang marvelles. Kepok lekor losong makan sikit je (ini betul). Dapat pulak makan cheese cake kawen cousin. Memang rezeki anak dalam perut betul. Bila keluar dari Terengganu tetiba takda selera makan.


Next morning tu g la carik nasi lemak lagi, tetiba jumpa nasi lemak ikan. Tapi memang tak setanding dgn nasi lemak Terengganu. Kalau Terengganu tu sebelah daerah sini je harus tiap2 pagi g carik. Yang tak best sekali berat naik dgn jayanya. Tak la banyak. Adala sikit. Bolat jugak la mata tengok. Rasa2 penimbang yang salah, ehem. Positive thinking.



Bila balik KL makan lagi sikit. Tak selera sangat. Pagi semalam masak telur hancur pun boleh berebut ngan anak. Anak dara pun boleh tahan makan. Sama lapar macam mama dia.


Next week kena jumpa doktor lagi nak ambik darah sepatutnya. Tapi nak cuba buat2 lupa sebab jarum tu panjang sangat. I fobia tang ambik darah ni. Masa mengandungkan Alya doktor tu pakai jarum butterfly (jarum untuk baby) sebab dia kata urat halus. Manis sungguh doktor itu :).


Nnt aku nak cerita pasal operation mak pulak ok







No comments:

Post a Comment