Saturday, March 10, 2012

Apam polkadot punya pasal

Semalam rasa cam nak buat kuih kat rumah mak. Sekali tergoogle apam polkadot. Kes boleh buat macam2 colour, tu yang terexcited lebih.




macam biasa anak dara mesti nak interframe





 mesin Kenwood mak yg dah bertahun + beratnya mak ai = tapi kuih selama ni kami pakai mesin ni la...




 polkadot aku je yang menjadik nampaknya. yg nampak huru hara tu harap maklumla, tangan orang lain k. ada filing blueberry & kaya.




yg ni idah yg deco. dia kata berseni. kita ye kan je laaaaaa.... habis bintang bulan ada. Lambang kementerian wanita & masyarakat takda pulok... next time nak suruh dia buat


Baru masuk trip pertama kuih As dh cakap nak buat untuk raya tahun ni. Tak payah buat biskut2 dah. 
Masak la.... Dah la bulan posa tahun ni aku dalam pantang. Alya la yang tolong buat nampaknya.



3 comments:

  1. tu bkn nya polkadot namanya,.....abis la kalau alya n idah buat..lambang kemterian susah tu ling...hehehehehe,,tapi tgk ade kecik beso polkadot tu.....

    ReplyDelete
  2. itulah yg kita panggil seni.....klu dh semua dot apa yg menariknya

    ReplyDelete
  3. anon 1 - amboiiiii, macam ku kenal aje anon 1 ni

    anon 2 ni mesti idah. macam cover diri sendiri j.

    ReplyDelete