Tuesday, April 10, 2012

Moral support

Masa mak masuk wad hari tu, makcik2 & pakcik berjaya bawak tok ke KL. Tok pun dah tua, dah 80 lebih. Tak larat pun nak ke sana sini, dgn travel lama2 lagi. Campur taknak jauh dari rumah pun ye.


Tapi alhamdulillah everything goes well. Tujuan utama bawak tok jauh2 pun sebab nak bagi moral support kat mak. Plus, mak pun tak boleh nak travel jauh2 lepas ni.



 sorang mek comel, sorang lagi mok mek







 sporting tok ai kan??




 tok siap doakan sikit untuk mak



ooo... toching...touching...


Aku masa sakit pun kadang2 boleh tersebut panggil mak masa mamai2 nak tido. Same to Alya. Kadang2 dia menyebut 'mama' tu dalam suara yang sedih. And aku rasa orang lain pun cam tu jugak. Sakit2 mesti nak mak jugak.


Korang pun dah sihat jangan la lupa kat mak. 


Yang dah lama tak balik, balik la jenguk mak sendiri.

Yang dah lama tak hulur duit kat mak, kirim la sikit duit.



Kan syurga di bawak tapak kaki mak.


Ooooo  ... touching lagiii...



No comments:

Post a Comment