Wednesday, June 20, 2012

My anak-anak dara....

Bila anak-anak dah tido baru boleh update blog.Honestly rasa macam sangat mak-mak bila anak masuk 2. Nak kena fair kat dua2 orang. Tapi masa-masa ni memang kesian kat Alya la sebab tak boleh nak layan dia sangat. Most of the time dengan adik especially waktu malam. Siang dia main j, boring2 dia tengok kartun. Tapi bila nak tido masih nak mama dia. Nak kena tido kat tepi jugak. Malam tadi siap susun 3 bantal, dia tido tengah. OOOoooo.. Bahagianya hidup dia. Kita jugak tido tak lena. 





Soalan trivia, cuba teka yg mana satu Alya & adik.


Pipi sama2 tembam. Rupa dah lebih kurang.


Jawapannya nanti okey...

 




No comments:

Post a Comment