Monday, June 11, 2012

Update on my 38 weeks


Perasaan yang paling ketara of course la nak bersalin cepat2. Tiap2 hari rasa dah tak larat sangat dah rasanya. Pulak tu dengar cousins lepas sorang, sorang bersalin. dah 2 minggu berturut2 dapat orang baru. Kalau aku bersalin minggu ni maknanya 3 weeks in a row.



Hari ni baru nampak kaki bengkak sikit. Masak pun lebih kurang j. Makan pun lebih kurang. Mana lalunya nak makan macam2 masa ni. Cuma nya semalam ada rasa nak makan aiskrim tapi sebab Alya taknak keluar so tak dapek la makan. Lagipun makan aiskrim masa2 ni cepat sakit tekak. Nak tido malam pun tak selesa. Macam ada kahak sangkut kat tekak. Tapi air sejuk aku libas jugak. Semalam dapat la se jug air Nescafe sejuk. Sekali hadap aje.

 

Fuh, nikmat.........



Semalam ntah kenapa aku tengok balik gambar Alya masa baby. Wondering macam mana pulak la rupa adik dia nanti.





Sepet betul mata dia masa ni.. Masa ni nurse bagi lepas anak kejap j. Semua dah balik, tinggal aku n En Hubby kat dalam bilik. Insist jugak nak tengok anak sendiri.


Tak sabar nak tunggu adik pulak.... :)





No comments:

Post a Comment