Sunday, July 8, 2012

Entry pendek je : Suami2 kena baca blog ni

Masa jalan2 baca blog orang lain, ada blogger yang duk promote satu blog ni. Kisah isteri dia yang asalnya kena asma dan menyebabkan berlaku kerosakan saraf otak. Seriusly, aku tak tau pun yang penyakit asma boleh contribute kepasa kerosakan saraf otak.


Blog ni husband dia buat macam diari untuk isteri dia dgn harapan kalau Allah izin isteri dia sihat, bolehla isteri dia baca nanti. Sangatla kental semangat husband dia ni, bertuah sungguh wife dia.


Boleh click kat sini ataupun korang tengok kat list blog sebelah tu.


 Happy Sunday!!!

No comments:

Post a Comment