Tuesday, September 25, 2012

Homestay kat Serendah

Hari ni nak promote homestay sendiri. Location kat Serendah berdekatan dengan kawasan orang asli. Ada air terjun sekali kat sini. Kitorang tak g dah templer park tu, main kat sini j.





 Yang ni hall dia. Actually masuk2 rumah je ada set sofa satu lagi kat depan tu tapi tak snap gambar pulak.
Hall ni ada aircond tau. Bapak siap letak ASTRO Beyond lagi kat sini.




Ni master bedroom. Katil king size and ada attached bathroom.




Ni dry kitchen. Wet kicthen ada kat sebelah tu. Dapur & gas dah siap. Cuma bawak sendiri la minyak segala. Pinggan mangkuk, cawan sudu, gelas & cawan semua dah ada. Biasanya kitorang sediakan air mineral satu bekas besar sebab kat sini kitorang tak letak penapis air. Mana tau ada budak kecik, semenggah la sikit kalau sediakan air mineral. Kettle n microwave pun ader.



Ni bilik no 2. Kat tepi tu ada ruang lagi nak bentang tilam single. Ada almari sekali. Katil pun king size.




And lastly bilik no 3. Katil queen size. Kat tengah2 antara 2 bilik ada bilik air siap ngan water heater.
Semua bilik ada aircond ye. Dapur takda aircond sebab dia bukan bilik. Ada dh orang tanya, camner nak jawab kalau dapur memasak pun letak aircond??



 Ni dari pandangan luar rumah. Coming soon kitorang nak tiles habis lantai kat luar tu. Rumah ni boleh masuk 4 buah kete untuk  parking. Dah rumah memanjang sampai ke belakang, banyak la kawasan kat tepi tu. Depan ni pulak ada padang bola. 



 Sapa2 yang nak g genting tapi malas nak tido kat sana pun boleh nak duk sini. Cuma jauh la sikit. Kalau jalan laju tak sampai setengah jam dah sampai.


Rate untuk 1 malam     - RM 200.00
Rate untuk malam ke 2 - RM 180.00
Rate untuk malam ke 3 - RM 150.00


New rate untuk tak kira berapa malam pun ialah RM250.00 untuk satu malam ok.


Kalau nak booked boleh call aku @ 0123320725 atau Idah @ 0122850346 kay!!




No comments:

Post a Comment