Wednesday, October 17, 2012

Cik anon, ini jawapan saya

Pada pendapat saya, itu hak dia nak tunjuk apa yang dia ada. Itu kemampuan dia. Kalau rasa meluat dan meyampah, lebih baik tak payah tengok blog n fb. Senangkan??



Ok, aku terima komen ni rasanya last 2 weeks. Aku agak anon ni terasa ngan entry aku tu. Tapi sebab aku takda masa nak attend kat komen anon ni sebab dah penat sangat travelling, so aku ignorekan dulu.  Hari ni sebab ada masa so meh aku komen sikit.



Very true itu hak dia untuk menunjuk2 dalam FB or blog. Tapi sangatla manusia2 ini tak sensitif terhadap persekitaran & readers2 yang membaca FB or blog dia ni. Honestly, mula2 aku pun rasa impress tapi bila dah jadi makanan dia menunjuk2 ni kita rasa muak.



Memang betul pun kalau manyampah tak payah tengok, sebab tu aku tak tengok dah. Lantak korang la nak menunjuk2. Aku senang je, kalau esok lusa Allah tarik balik kesenangan korang hari ni, korang sure tak tulis dalam blog punya kan??? Time tu takkan nak privatekan blog pulak, tak pun privatekan entry. Tak menang tangan korang nnt.



Bagi aku senang, korang nak tunjuk, tunjukla.. Tapi berpada2. Simple kan?? Apa daaaa............





No comments:

Post a Comment